Suntem născuţi de la firul ierbii, cu principii şi valori pe care mulţi ne-au cerut să le renegăm, dar noi tot mai tare le-am însuşit. Luptăm pentru învierea unei generaţii şi salvarea unui viitor. Al tuturor care mai cred în România.

În spatele nostru nu stau decât orele de muncă în beneficiul tinerilor și al generațiilor de mâine. Şi o credinţă de fier că putem repune pe picioare mişcarea studenţească din România!

Dacă vă place ceea ce facem şi credeţi că merităm încurajaţi să continuăm, ne puteţi ajuta printr-o minimă donaţie

1. Ne puteți printr-o donație simplă sau una recurentă (lunară), plătind într-un minut cu cardul bancar (procesatorul de plăți utilizat este Stripe, lider mondial în domeniu, siguranța tranzacției fiind garantată):

 

    • Valoarea donației
      Frecvența donației

 

 

 

 

 

2. prin depunere de numerar sau transfer bancar într-unul dintre conturile noastre deschise la Banca Transilvania, Sucursala Iaşi: 

RO90BTRLRONCRT0685420601 (RON)
S.W.I.F.T.: BTRLRO22XXX

3. prin Revolut, folosind tagul @ligastudentilor sau linkul http://revolut.me/ligastudentilor

4. prin PayPal, inclusiv cu cardul:

5. ori ne puteţi susţine redirecţionând 3,5% din impozitul anual pe venit din anul fiscal precedent către organizaţia noastră, prin completarea formularului 230 şi depunerea acestuia până la data de 25 mai 2024 la organul fiscal în a cărui rază teritorială aveţi domiciliul (administraţie judeţeană a finanţelor publice / serviciu fiscal municipal / serviciu fiscal orăşenesc).

Puteți completa formularul nostru, AICI – Completarea formularului după data de 24 mai 2024 va fi considerată ca fiind făcută pentru redirecționarea impozitului pentru anul 2024, iar solicitarea ta va fi transmisă ANAF la începutul anului 2025.

Formularul 3,5% poate fi descărcat de AICI


Pentru orice alte forme de susţinere ne puteţi contacta telefonic la 0788.388.488 sau prin e-mail la contact[at]ligastudentilor.net

Vă mulţumim din toată înima, în anticipaţie, pentru orice gest de susţinere!