Cedry2k şi Liga Studenţilor din Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi (LS IAŞI) îţi oferă ocazia să câştigi una dintre cele zece intrări gratuite la concertul „Sfinţii închisorilor” care va avea loc în Iaşi, pe data de 31 octombrie în Underground Pub. În cadrul concertului va fi lansat imnul Ligii Studenţilor din UAIC, în interpretarea lui Cedry2k, Stres şi DJ Wicked.

Scopul concursului este de a promova martirii şi eroii anticomunişti români şi mesajul EP-ului „Sfinţii Închisorilor”. Pe pagina de facebook LS IAŞI (https://www.facebook.com/ligastudentilor.net) vor fi publicate, pe rând, 10 (zece) nume de foşti deţinuţi politici anticomunişti pe care Cedry2k îi pomeneşte în piesa Sfinţii închisorilor. Pentru a câştiga o intrare gratuită la concert nu trebuie decât să urmăreşti pagina evenimentului şi să răspunzi primul şi corect la câteva întrebări legate de viaţa unuia dintre cei 10 foşti deţinuţi politici. Răspunsurile la întrebări pot fi aflate foarte uşor la o scurtă lecturare a primelor pagini care apar la căutarea numelui deţinutului poltic respectiv, pe Google.

Regulament:

1. La concurs pot participa doar studenţii şi elevii înmatriculaţi la orice instituţie de învăţământ superior sau preuniversitar, de stat.

2. Câştigătorul invitaţiei este primul care reuşeşte să răspundă punctual şi corect la întrebările despre fiecare deţinut politic în parte. Răspunsurile trebuie să fie originale, redactate sub formă de răspuns simplu sau în frază, după caz, fără să fie copiate ca paragraf (copy-paste) de pe unul dintre site-urile unde se găsesc informaţii despre deţinutul politic respectiv. Toate informaţiile necesare pentru a da răspunsul corect la întrebări se găsesc pe site-urile afişate la prima căutare a numelui deţinutului politic respectiv pe motorul de căutare Google.

3. Invitaţia la concert nu este transmisibilă. Aceasta este nominală şi va fi ridicată direct de către câştigător la intrarea în localul unde se desfăşoară concertul (Underground), prin prezentarea unui act de identitate/carnet de student/carnet de elev.

4. O persoană care a câştigat deja o invitaţie nu poate participa din nou, în vederea câştigării unei a doua invitaţii.