Studenţii din Iaşi sunt aşteptaţi marţi, 21 octombrie, la ora 18:00, în Piaţa Palatului, pentru startul crosului Student Run, o cursă de alergare de 4 kilometri la care pot participa alături de familie şi prieteni. Coca-Cola şi Student Sport pregătesc pentru participanţi o sesiune dedicată de încălzire cu traineri profesionişti de fitness şi premii speciale pentru primii concurenţi ajunşi la linia de finish. Evenimentele se adresează atât studenţilor, cât şi celor apropiaţi lor.

În perioada imediat următoare vor avea loc crosuri la Pitești (24 octombrie), Constanța (28 octombrie), Alba-Iulia (29 octombrie), Brașov (20 noiembrie), şi în primăvara anului viitor la Timișoara, Galați, Sibiu, Craiova și Târgu-Mureș.

Evenimentele Student Sport sunt organizate în parteneriat cu compania Coca-Cola. Coca-Cola crede că mișcarea inspiră oamenii să fie mai fericiți, să împartă momente unice alături de cei dragi și să adopte un stil de viață activ și echilibrat. De aceea, Coca-Cola este susţinător cu tradiţie al sportului de performanţă şi al evenimentelor care încurajează publicul larg să se implice în mișcare, precum competiţiile sportive Student Sport.

Alături de parteneri importanți care ne vor fi alături la toate competițiile din acest an, Student Sport își propune o redefinire a sportului universitar, generarea unei tradiții a acestuia și a sentimentului de apartenență universitară. Cu toată energia și determinarea în doze din ce în ce mai mari, ne apropiem de scopul asumat: o lume mai bună prin sport!

Partenerii locali ai acestui eveniment sunt: Primăria Municipiului Iaşi, DJST Iaşi, UMF „Gr. Traian Popa”, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”, Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, LS IAŞI – Liga Studenţilor din Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Asociaţia Studenţilor Chimişti CHEMIS, Complexul Naţional Muzeal Moldova, TeleM, Radio Iaşi, Neaţa Iaşi, Iaşi 1, Iaşi Live, Live Iaşi, IQool, Bună Ziua Iaşi şi Student Travel România.

https://www.facebook.com/events/896796003664675/